Projecte d’AMPA

MOU-TE, SALTA, CORRE,… FEM ESPORT FEM SALUT (curs 13-14)

L’objectiu  principal del projecte és  afavorir l’inclusió de l’esport en la dinàmica familiar, fomentant l’adquisició d’hàbits saludables, informar-ne dels seus beneficis i alhora millorar les relacions familiars.Foto projecte 13-14

 

Benvolgudes famílies:

A l’AMPA ha arribat la proposta de participar en un projecte de Carnestoltes dintre del marc  Educar per créixer ( http://www.cornella.cat/ca/educarpercreixer.asp ) que està desenvolupant  l’Ajuntament (gràcies al voluntariat de persones vinculades a diversos àmbits)  arreu de la ciutat .

Aquest projecte serà coordinat des de l’empresa Artcrenata de Cornellà, i recolzat econòmicament per l’ajuntament.   La proposta que ens fan  s’orienta a partir de la reutlització de materials reciclats a crear les disfresses per poder  participar de forma col.lectiva a la rúa de Carnestoltes de  Cornellà amb un tema comú per a tots els participants  que serien totes les famílies de l’escola que hi estiguin interessades des de cicle infantil a cicle superior .

Des de l’AMPA propossem com a tema de disfressa l’esport (ja que com sabeu el projecte d’enguany de l’AMPA és “Mou-te, salta, corre…. fem esport fem salut),  però sabem que tindreu més idees i volem que ens las feu arribar, per a compartir-les entre  totes les famílies que vulguin participar en aquest projecte.  Ho farem mitjançant un sistema de votació al formulari que penjarem a la web de l’AMPA.

Si esteu interessats a participar en el projecte de l’escola, heu d’enviar un correu a la següent adreça electrònica carnestoltesdolorsalmeda@gmail.com  abans del 10 de desembre,  posant el vostre nom i nombre de participants de la vostra familia, detallant els cursos dels vostres fills i filles i si teniu un altre tema  que us agradi per propossar i sotmetre a votació.

Al gener us enviarem la convocàtoria per començar a reunir-nos a l’escola amb personal d’ Artcrenata  i començar a organitzar la creació de les disfresses, etc.

Gràcies per la vostra participació!

Anuncis