Espai solidari

FAMPA participa

marato_2014

Ens complau convidar-vos a participar de la  III Xocolatada Solidària amb La Marató de TV3, organitzada per l’AMPA i amb col.laboració de El  Menú del petit SL, enguany dedicada a les malalties del cor  http://www.tv3.cat/marato/malalties ,  que farem divendres 12 de desembre a l’entrada de l’escola a les 16,30h.

 El preu de cada got de xocolata desfeta amb melindros serà  d’1€ ,  tots els diners recaptats seràn ingressats al compte corrent de La Marató.

Vine, gaudeix d’una bona xocolata i alhora col·labores amb La Marató de TV3!!!!

recapte aliments okUn cop més la Coordinadora d’Entitats d’Almeda, de la que en formem part,  torna a fer  recapte d’aliments per la Botiga Solidària de Cornellà.

A la nostra escola tornem  a participar d’aquest recapte i  des de l’AMPA us animem a col.laborar en la mida de les vostres possibilitats.

Des del 9 i fins al 12 de desembre ,   podeu deixar les vostres aportacions al vestibul de l’escola,coincidint amb els horaris d’ entrada i sortida dels alumnes .

Tan mateix, informar-vos que el diumenge 21 de desembre tindrà lloc durant el matí a la plaça d’Almeda la vella la Festa de la Solidaritat que esdevindrà el punt final d’aquest Gran Recapte d’Almeda.

Botiga Solidària de Cornellà

 

 

Screenshot_2 Més informació

 

egr_img_logotip L’any passat la campanya del Gran Recapte va ser un gran èxit, vam estar presents a 1.900 punts de recollida i vam poder aconseguir 3.634.000 kgs d’aliments per a qui més ho necessita. Ja ha començat la campanya del Gran Recapte 2014, que tindrà lloc el 28 i 29 de novembre.. Fes-te voluntari!! Més informació

 

Exposició
NINEKA es vesteix de pallasso i pallassa!

ninekaAmb motiu de la celebració del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, Maria Rascón, amb la col·laboració d’amics i amigues, “ninekaires” del projecte Ninekes, han realitzat aquesta petita mostra de ninekas, un petit avanç de la exposició “1000 i una nineka 2015”, per aconseguir fons per a la investigació i recerca del càncer infantil de l’ Hospital Sant Joan de Déu.
“La rialla d’un nen ho val tot”. I per aquest motiu Nineka i les seves “ninekaires” volem transmetre el seu reconeixement per els  professionals que s’hi dediquen al festival, perquè no hi ha res més meravellós que el so màgic de la rialla d’un nen.

Dies: del 13 al 25 d’octubre
Inauguració el dilluns 13 d’octubre a les 19.30 h

Lloc: Biblioteca Central de Cornellà – Sala Raimon Llort (C/ Mossèn Andreu, 15)
Horari: De dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h
de dimecres a dissabte de 10 a 14 h

Venda de Ninekes: Els dimarts 14 i 21 d’octubre de 18.30 a 20 h

Berenars Solidaris 9 i 16 d’octubre: Dret a l’accés a la salut

imagesYKKYHZONDintre del programa de laFira de la Solidaritat per la Cooperació, enguany amb el lema Dret a l’Accés a la Salut.

Els propers dies algunes de lles entitats presentaran els seus projectes de cooperació i salut en un clima relaxat i amistós, com ja acostumen a ser cada any els Berenars Solidaris.

A altres indrets de la ciutat podreu visitar les tres exposicions sobre salut que s’han triat per mostrar diferents cares de la pobresa i la salut, així com les repercussions de l’ajuda pel desenvolupament en aquests camps.

Sessió de Zumba contra el càncer de mama

pink%20zumba%202014_baixaMés informació

 

15a. Fira de la Solidaritat per a la Cooperació 2014 Cornellà de Llobregat

postercolorTríptic 15a. Fira de la Solidaritat per a la Cooperació 2014

 

 

Nineka 2015

Nineka 2015

Per aquelles famílies noves i les que no us volem informar que l’AMPA col·labora amb la Maria Rascón al projecte solidari “Mil i una NINEKA 2015”

Què és NINEKA?  Nineka (NI un NEn amb KAncer) és una agulla de roba, un fermall, un penjoll…El que tu vulguis, però el que és més important és l’esperança dels més de 1000 casos diagnosticats de càncer infantil entre els 0-15 anys a Espanya  per trobar una cura.

Per tal d’explicar-vos el projecte detalladament i ens veieu en acció tornarem a quedar els dimarts a les 16:30 h a la biblioteca de l’escola. Tanmateix, us passem el link del blog on posa tota la informació http://nineka.blogspot.com.es/p/p.html?spref=bl
Si us voleu inscriure només us heu de posar en contacte amb Dolores De la Cruz el proper dimarts 23.09.14 a les 16:30 h o bé  contestar aquest email info.ampa.dolorsalmeda@gmail.com  posant a l’assumpte  NINEKA 2015

Esperem la vostra col·laboració!

 

Foto Marato 2012

Fotografies xocolatada solidaria 2012

 

 

 

 

13 de desembre 2013

Fotografies xocolatada solidària 2013

 

 

 

 

 

 

Rocodrom solidari 2014 (20)

Fotografies del rocòdrom solidari. 26 de gener 2014

Anuncis