Carnestoltes 2014

Com aviat estaré amb tots vosaltres voldria dir-vos, abans de la meva arribada, algunes petites informacions a tenir en compte per tal que la meva benvinguda i estada siguin més agradables…… LLegir mes

Dimarts 25 de febrer:

Amb màscares i barrets divertits, la benvinguda al Carnestoltes donarem, el pregó, dels nens i nenes de 5è  escoltarem i les ordres que ens mani complirem. (les màscares i els barrets els fem a l’escola, no els heu de portar de casa).

Dimecres 26 de febrer:

Vestits una mica rapers  haurem de venir si  molt ens volem divertir.

Dijous 27 de febrer:

El nen es tornarà nena, la nena es tornarà nen i així molt bé ens ho passarem.

Per esmorzar, de truita o de botifarra portarem l’entrepà. (recomanat)

Divendres 28 de febrer Per Carnaval, tot s’hi val”:

Ulleres de sol o xancletes portarem i per la platja semblarà que passegem.

Per la tarda:

Tots els nens i nenes han de venir disfressats lliurement, farem un bon berenar organitzat per l’AMPA i ens ho passarem bé.

-L’AMPA conjuntament amb l’Associació de veïns del barri faran una rua a partir de les 16:45h.

  • Us recordem que a vegades la millor disfressa és aquella que ha estat elaborada conjuntament pares, mares, nens i nenes, i que amb una camisa vella, cartró, paper i una mica d’imaginació es poden aconseguir veritables meravelles.
  • Els nens i nenes que es queden al menjador el divendres han de portar la disfressa al matí en una bossa marcada amb el seu nom i cognoms en lloc visible. Els/les monitors/es del menjador els disfressaran. IMPORTANT: No heu de venir els pares i mares a disfressar-los.  També podeu venir a buscar els nens i nenes a les dues del migdia si preferiu disfressar-los a casa.

• Per qüestions d’organització i seguretat els pares i mares no podran accedir al recinte escolar per participar de les activitats de la festa de carnaval.

Anuncis