AMPA

Us donem la benvinguda a aquest nou espai, amb que compta la nostra associació, Associació de Mares i Pares d’Alumnes del Col·legi Dolors Almeda, i us convidem a donar un passeig per ella. Durant aquest passeig, podreu conèixer la tasca que portem a terme en el col·legi i pel col·legi, i indirectament, podreu conèixer més la trajectòria d’aquest centre educatiu.
Ens agradaria, que aquest espai fos un ESPAI OBERT a la participació i tingues com objectiu que tots/es poguéssiu participar de les activitats i projectes que es realitzen des d’aquesta AMPA, i per un altre costat, que fos un ESPAI ACTIU, on ens poguéssim comunicar entre tots nosaltres i servís com a eina de treball comú per ajudar entre tots al nostre Centre.

L’AMPA està representada per mares i pares que col·laboren activament, de forma voluntària, amb un projecte de treball i col·laboració, colze amb colze, amb el propi centre educatiu, pel bé de tota la comunitat educativa. L’òrgan de direcció de l’entitat és la Junta de l’AMPA, integrada per un president/a, un vicepresident/a, un secretari/a, un tresorer/a i vocals, aquesta junta és la que coordina els diferents grups de treball i/o comissions.

Els nostres objectius prioritaris són:
D’una banda, com creiem en una escola plural i de qualitat, mantenir i millorar la qualitat de l’ensenyament que reben els nostres fills/es, treballant en col·laboració amb la direcció de l’escola i amb tot l’equip pedagògic.
I d’altre banda, fomentar la col·laboració i participació de les famílies a la vida escolar i fomentar activitats d’interès per a tota la comunitat educativa.

És per tot això, que us volem animar a que participeu d’una manera activa en aquesta associació, es a dir, a la vostra associació.

Salutacions.

Anuncis