Projecte Socialització Llibres

Posted: 25/05/2016 in Altres

IMG-20160525-WA0000

REGLAMENT

Document_compromís

Com ja sabeu l’any passat es va iniciar un projecte de socialització de llibres a l’escola que i com a AMPA volem consolidar-ho ja que representa un doble benefici per a tothom, doncs a l’estalvi econòmic que suposa reutilitzar els llibres s’afegeix la pràctica d’un valors que formen part de l’ideari de l’escola com són el compartir, el conservar, la responsabilitat, la solidaritat o la sostenibilitat.

A més a més, aquest curs volem afegir la compra col·lectiva d’aquells llibres que no es poden socialitzar (els llibres d’exercicis) per tal d’aconseguir un preu més competitiu.

De tal manera que els alumnes  que s’adhereixin al projecte de:

  • P4, P5, 1r i 2n: tindran els seus llibres a classe a l’inici del proper curs amb un descompte del 22%.
  • 3r, 4r, 5è i 6è: deixaran els llibres socialitzables a classe en finalitzar aquest curs i a l’inici del proper tindran preparat el seu lot de llibres els socialitzats i els comprats de manera col·lectiva per l’AMPA amb un 22% de descompte. Es pagarà una quota de socialització de 45€, per al manteniment dels mateixos i la compra de llibres nous al cap de 4 anys.
  • Per tal que això es pugui dur a terme caldrà que les famílies facin l’ingrés del cost dels llibres al compte de l’AMPA abans que finalitzi el curs.Properament us farem arribar la informació amb el cost definitiu dels llibres i el número de compte on fer l’ingrés.

Aprofitem també per animar-vos a formar part de la comissió de socialització de llibres que ha de vetllar pel bon funcionament del projecte i/o sol·licitem la vostra col·laboració en les feines de revisió del llibres, folrat i preparació dels lots de manera puntual.

Adjunt us fem arribar  el projecte de socialització (solsament via email) i el document de compromís per tal que manifesteu la vostra adhesió al projecte. Us demanem que el retorneu abans del dia 31 de maig a la vostra tutora. Entendrem la no resposta com una negativa a participar en el projecte

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.