No al tancament de línies de P3!!

Posted: 01/02/2016 in Altres

 

FB_IMG_1454324532318 Recollida de signatures 

Ajudem a fer difusió a la Comunitat Educativa de Cornellà i ens sumem a la seva reivindicació

El nou Govern de la Generalitat acaba d’aterrar i ja ha manifestat la voluntat de tancar 30 línies de P3 a diversos municipis de la comarca per al proper curs, 2 de les quals seran tancades a Cornellà.

Amb data 28 de gener de 2016,  tots els grups municipals de l’Ajuntament de Cornellà van aprovar al Ple una moció conjunta manifestant el seu rebuig a les intencions transmeses pels Serveis Territorials d’Ensenyament del Baix Llobregat pel tancament de línies de P3.

Per evitar aquest tancament es demana diàleg amb la comunitat educativa i governs locals així, com la reducció de ràtios fins a 20 alumnes per als nous grups de P3, garantint el manteniment de la plantilla de  professorat.

Volem remarcar que als pressupostos de la Generalitat per al 2015, la subvenció a escoles privades concertades ha pujat el 17,3%, mentre que el pressupost en educació pública es manté retallat en xifres per sota de les del 2010.

Per això us demanem que fem una crida conjunta per una Educació Pública i de Qualitat:

1.- Us emplacem el proper dia 4 de febrer a les 17:30 h a la concentracióque es farà davant els Serveis Territorials del Baix Llobregat, c. Laureà Miro, 328 de Sant Feliu de LL per evitar el tancament de línies P3 i, conseqüentment, l’acomiadament de treballadors/es.

2.- Recollida de signatures (al document annex) per lliurar a Serveis Territorials del Baix Llobregat la setmana del 25 de febrer. Agrairíem que totes les signatures que recolliu les lliureu a l’AMPA de qualsevol escola bressol, escola  o institut proper.

Comunitat Educativa de Cornellà

Anuncis

Els comentaris estan tancats.