Noticies a Cornellà

Posted: 11/09/2015 in Altres
 Mercat d’intercanvi i segona mà

Benvolguts/des,

Us fem arribar informació de les properes edicions d’aquest any 2015 del Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Cornellà.

El proper mercat se celebrarà el diumenge 11 d’octubre a la Plaça de Sant Ildefons de 10 a 14h, dins els actes de les Festes del barri de Sant Ildefons.

Vine al mercat, passeja, busca, i troba bones ofertes! Alhora, participaràs en donar una segona vida als objectes i a evitar residus!

Aprofita i gaudeix també de les altres activitats que es faran a la Plaça com són les activitats de les festes del Pilar i també una activitat sobre medi ambient: l’estand sobre prevenció del malbaratament alimentari de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Bon aprofitament. Es tracta d’un estand interactiu on de manera lúdica i divertida, adults i infants poden adquirir fórmules útils i senzilles d’aprofitament d’aliments per aplicar de forma quotidiana, des de la planificació de la compra, l’emmagatzematge, la conservació dels aliments i receptes d’aprofitament.

Si vols muntar una parada, reserva de forma gratuïta una taula a eflores@aj-cornella.cat o al telèfon 93 475 87 18 (de dilluns a divendres de 9 a 13h), indicant el teu nom, telèfon, email i barri de Cornellà o municipi.

El número de taula s’assignarà automàticament per ordre d’inscripció. Per aquesta raó, si dues persones volen reservar taules una al costat de l’altra, caldrà que facin la inscripció conjunta indicant les dades dels dos participants.

Les inscripcions s’iniciaran vint dies abans de cada mercat i es tancaran el dimecres anterior al mateix. Per tant, per aquest mercat el període d’inscripció serà del 21 de setembre  al 7 d’octubre, ambdós inclosos.

Els següent mercat fins a finals d’any se celebrarà dissabte 28 de novembre a la Plaça de l’Església.

Animeu-vos!

Elisea Flores Salvador

Administrativa de

Medi Ambient

Telèfon 934 758 718

Fax 934 742 904

Àrea de Territori i Sostenibilitat

Xarxa de Ciutats Refugi
L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha iniciat les gestions per tal d’adherir-se a la Xarxa de Ciutats Refugi, promoguda per Barcelona que, amb col•laboració de municipis, entitats supramunicipals i organitzacions no governamentals, s’està creant arreu del país per poder oferir ajuda als milers de refugiats que cada dia arriben a les fronteres europees fugint de conflictes armats.
El consistori manifesta el seu compromís de treballar amb tots els municipis, entitats i institucions que participin en aquesta xarxa, per donar assistència a totes aquestes persones que estan patint les conseqüències de la guerra, però creu que és indispensable la implicació de l’Estat i la Generalitat per coordinar i gestionar els recursos necessaris.
L’Ajuntament de Cornellà vol mostrar d’aquesta manera el seu suport i solidaritat davant la greu crisi humanitària que comporta el desplaçament cap a Europa de milers i milers de persones de totes les edats, que fugen amb por i desesperació de les guerres, la persecució i el terror que pateixen en els seus països d’origen.
Al mateix temps, l’Ajuntament ha decidit adherir-se al manifest de Pallassos Sense Fronteres (PSF) respecte de la greu situació dels infants refugiats. El manifest proposa a la ciutadania concentrar-se els dimecres, 9 de setembre, a les 20 hores davant la porta dels ajuntaments. Cornellà també convocarà als seus veïns i veïnes a concentrar-se com a exemple de ciutat solidària i defensora dels drets dels infants, per fer un “minut de la vergonya”, i reclamar que els governs actuïn segons la Convenció de Ginebra.
Anuncis

Els comentaris estan tancats.