Mares i pares voluntaris, col.laboracions puntuals…

Posted: 02/10/2014 in Altres

AMPA es escolaSi teniu ganes i disposició en col.laborar amb l’AMPA ( i amb l’Escola)  us donem unes quantes idees:

Nou membre a la junta d’AMPA: Amb  el compromís de participar activament en com a mínim una de les comissions de treball i en assistir a les reunions mensuals de junta.

Voluntaris per coordinar una activitat extraescolar  concreta juntament amb l’AMPA :  pares, mares que apunten al seu fill o filla a una activitat extraescolar i col.laboren controlant el funcionament de l’activitat, donant un cop de mà a l’hora de començar o acabar l’activitat, etc., )

Voluntaris per obrir la biblioteca : En horari de 16’30-17’30h.  Es tracta d’un espai adient per la lectura, preparació d’exàmens,  fer els deures, consulta per internet, etc. Adreçat a tots els alumnes de l’escola desde P3 a 6è. Tenint en compte la normativa d’ús de l’espai per a que tots els alumnes i les famílies que hi vagin la respectin.   Preferiblement dos voluntaris/es per tarda per poder tenir cobert el servei davant imprevistos.

– Voluntaris per obrir la ludoteca: En horari de 16’30-17’30h.  Aquest espai està dedicat als petits de l’escola (cicle infantil),  aquest servei s’ofereix estacionalment, de novembre al març . Preferiblement dos voluntaris/es per tarda per poder tenir cobert el servei davant imprevistos.

–  Col.laboracions puntuals o estables :  En la preparació i desenvolupament  de festes, activitats solidàries, esmorzars, etc.  o bé donant suport de caire tecnològic, informàtic, audiovisual, etc. , així com millores de manteniment de l’escola ( pintura, confecció de cortines, etc.)

– Més exemples : Pendre l’iniciativa de donar idees,  fent propostes engrescadores,  proposant projectes que ja coneixeu  i que  puguem dur a terme dintre de les possibilitats que l’escola i el propi AMPA té al seu abast, un cop s’ha valorat positivament amb coordinació amb l’escola, etc.

Adreçar a l’AMPA   informació de caire formatiu, cultural,esportiu,  d’oci  , d’economia familiar,  etc.   d’interés general per a la resta de la comunitat educativa o bona part de la mateixa, per tal que  l’AMPA  pugui fer la difusió més oportuna a la resta de famílies de l’escola  mitjançant els canals dels que disposa ( mails, WEB, xarxes socials, taullels d’anuncis).

Una altra manera de cooperar, es mitjançant  la donació de material d’ús  escolar, informàtic,  millores en l’equipament, o bé patrocinant amb articles, serveis, descomptes, etc. el  concurs de fotografia.

En definitiva, com veieu, podeu afegir el vostre grà de sorra de moltes maneres,  curs rere curs és un fet que  entre tots i totes fem una gran escola.  Podeu donar un cop d’ull a  Memòria 2013-2014 AMPA

Així doncs si us animeu, només heu de contactar amb l’AMPA mitjançant  l’adreça electrònica:  ampadolorsalmeda@gmail.com   indicant  el vostre nom i telèfon i el tema que volgueu exposar,  o bé passar per el despatx de l’AMPA els dilluns o dijous de 16’30h-17h  ( dies  d’atenció a les famílies d’aquest curs) per a que puguem pendre  nota de les vostres dades.

L’AMPA som tots i entre tots fem Escola!!

Anuncis

Els comentaris estan tancats.